Hemmabiopaket- Undertaksplattor i svart kulör

Hemmabiopaket- Undertaksplattor i svart kulör

Svarta undertaksplattor för er hemmabio

Vi får ofta frågan på lämpliga undertaksplattor för en hemmabio och har därför tagit fram detta kvadratmeterpris erbjudande för ett undertak som har bra ljudabsorbtion, är lätt att montera och skapar den rätta känslan i rummet. Produkten i erbjudandet är Ecophon Sombra A, som är svarta undertaksplattor med en rakt skuren kant. Detta levereras tillsammans med ett mattsvart bärverk. Priset baseras på mängden undertaksplattor och bärverket beräknas enligt följande lathund;

  • 1kvm Svarta undertaksplattor Ecophon Sombra A 600x600mm
  • 0,23st Bärprofiler Connect mattsvart 3700mm
  • 1,4st Tvärprofiler Connect mattsvart1200mm
  • 1,4st Tvärprofler Connect mattsvart 600mm
  • 0,33st Vägglist Connect mattsvart 3000mm

Pris undertak per kvadratmeter: 272kr exklusive moms - 340kr inklusive moms - Gäller vid köp av minst 10kvm

OBS! Alla profiler säljs endast i hela längder och priset är som ovan nämnt baserat på antal kvadratmeter undertaksplattor.

Kampanjkod: Sombra2021

Viktigt att ange kampanjkoden vid beställning för att ta del av erbjudandet.

Stämmer inte mängden profiler för just ert undertak går det dels att korrigera mellan de olika profiltyperna men även att lägga till extra profiler för samma förmånliga löpmeterpris som erbjudandet är baserat på.

Letar ni efter andra undertaksplattor till ert undertak eller vill ni komplettera med lämpliga ljudabsorbenter till väggarna? Kontakta oss så berättar vi gärna mer om andra lösningar på ljudabsorbenter.