Akustikmiljö

Akustikmiljö i Stockholm, Göteborg & andra orter i Sverige – Miljövänlig ljudabsorption

Akustikmiljö tillverkar högkvalitativa ljudabsorbenter för såväl offentliga som privata rum. Alltid med fokus på både funktion och design. På så vis inspirerar produkterna arkitekter och inredare att skapa vackra miljöer med både visuella och akustiska egenskaper. Ett snyggare ljud, helt enkelt. Akustikmiljö vill bidra till givande och övertygande rumsupplevelser, och formar sina insatser efter kundernas önskemål. Med lång erfarenhet och personligt engagemang hjälper företaget dig genom hela processen från ritbordet fram till färdig produkt.

De gör det alltid möjligt för dig att själv välja material, färger och textilier passande för just ditt projekt, och kan också ta fram specialgjorda paneler som passar dina lokalers unika förutsättningar. Mångsidig utveckling för mångsidiga rum, och kunder. Inte nog med att Akustikmiljö satsar på att skapa bättre ljudmiljöer för människor att må bra i. De brinner dessutom för miljövänliga lösningar och har bland annat tagit fram ett eget kärnmaterial till sina ljudabsorbenter som består av växtfibrer och återvunna PET-flaskor. Materialet kallas EcoSUND.

Fördelar med EcoSUND®

Akustikmiljö har utvecklat ett eget, unikt kärnmaterial under namnet EcoSUND som de använder i många av sina produkter. Här nedanför sammanfattas ett antal av materialets viktigaste egenskaper:

Miljövänlig

EcoSUND är tillverkad av återvunna PET-flaskor och växtfiber.

Inget läckage

EcoSUND är helt fri från lim/bindemedel och avger därför inga emissioner eller gaser.

Tål fukt
EcoSUND är inte känslig för fukt och väta och kan därför varken ruttna eller mögla.

Inga farliga fibrer

EcoSUND släpper inte ifrån sig fibrer som kliar eller irriterar och som kan ge upphov till allergier.

Ljudabsorberande

EcoSUNDär en högkvalitativ, A-klassad ljudabsorbent som heller inte läcker ljud och som därför är ett bra alternativ för känsliga miljöer som till exempel sjukhus, skolor och förskolor.

Vi på Kamak säljer alla produkter från Akustikmiljö i Göteborg, Stockholm och andra platser i Sverige. Vi visar en del av sortimentet i vår utställning i Bromma men levererar dessutom till kunder över hela landet. Här nedan finner du ett axplock av Akustikmiljös designade ljudabsorbenter. Om du har frågor eller vill veta mer om någon av produkterna kan du självklart kontakta oss.

Print - Absorbent med fotomotiv
LOD - Lamellabsorbenter